El cas Borràs descol·loca molts alcaldables

La suspensió de Laura Borràs,  com a presidenta del Parlament, el cas Dalmases i la consulta de JxCat que va acabar amb la sortida del Govern, han forçat la formació independentista a prendre públicament una posició ferma, tancant files al voltant de la seva presidenta, la seva gent i els seus postulats. Però internament, a Junts estan preocupats –i molt– per la factura que tot això li pot passar al partit a les pròximes eleccions municipals.

Molts dels alcaldes i alcaldables temen que les astracanades de Borràs; l’aferrissada defensa de la seva innocència en un cas de presumpta corrupció que presenta dubtes més que raonables; haver-se posat al costat del diputat Francesc de Dalmases davant d’un cas que l’acusava d’assetjar i intimidar una periodista i diverses diputades, i haver d’afrontar les eleccions després d’haver abandonat voluntàriament el Govern i després d’una consulta que va dividir el partit en dos, poden fer posar vermell més d’un candidat al seu municipi.

Així, alguns dels càrrecs municipals i algunes veus autoritzades vinculades als consistoris han demanat a Jordi Turull, secretari general de Junts, que els aportin argumentaris per poder desvincular-se de tot això sense fer mal a la marca.

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides

 

Desactiva tu adbloker en nuestra web para disfrutar el contenido

  1. Pulsa el icono del adblocker
  2. Selecciona “No actuar en páginas de este sitio web” (o similar). También puedes pulsar el botón “Activado para este sitio” o “Pausar adblocker”.
  3. Pulsa el botón refrescar de tu navegador para ver el contenido completo.