El cas Borràs descol·loca molts alcaldables

La suspensió de Laura Borràs,  com a presidenta del Parlament, el cas Dalmases i la consulta de JxCat que va acabar amb la sortida del Govern, han forçat la formació independentista a prendre públicament una posició ferma, tancant files al voltant de la seva presidenta, la seva gent i els seus postulats. Però internament, a Junts estan preocupats –i molt– per la factura que tot això li pot passar al partit a les pròximes eleccions municipals.

Molts dels alcaldes i alcaldables temen que les astracanades de Borràs; l’aferrissada defensa de la seva innocència en un cas de presumpta corrupció que presenta dubtes més que raonables; haver-se posat al costat del diputat Francesc de Dalmases davant d’un cas que l’acusava d’assetjar i intimidar una periodista i diverses diputades, i haver d’afrontar les eleccions després d’haver abandonat voluntàriament el Govern i després d’una consulta que va dividir el partit en dos, poden fer posar vermell més d’un candidat al seu municipi.

Així, alguns dels càrrecs municipals i algunes veus autoritzades vinculades als consistoris han demanat a Jordi Turull, secretari general de Junts, que els aportin argumentaris per poder desvincular-se de tot això sense fer mal a la marca.

(Visited 98 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari