La Fiscalia presentarà un recurs contra l’absolució de la Mesa de Torrent

El ministeri públic al·lega defectes de forma per la negativa del TSJC a ajornar el judici

  Josep Costa amb Roger Torrent
  Josep Costa amb Roger Torrent

  La Fiscalia Superior de Catalunya ha anunciat que presentarà un recurs al Tribunal Suprem contra la sentència del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC) que absol d’un delicte de desobediència els exmembres independentistes de la Mesa del Parlament Roger Torrent, Josep Costa, Eusebi Campdepadrós i Adriana Delgado.

  En l’escrit que ha traslladat al tribunal, el ministeri públic al·lega una suposada infracció del precepte constitucional i de la llei, i assenyala defectes de forma per la negativa del TSJC a ajornar el judici fins a resoldre el recurs que la Fiscalia va presentar contra la recusació del magistrat Carlos Ramos. Torrent i Costa també s’estan plantejant recórrer la sentència absolutòria perquè la justícia reconegui la inviolabilitat del Parlament de Catalunya.

  El TSJC va absoldre els exmembres de la Mesa acusats de desobediència perquè va considerar que “no van negar-se obertament” a complir les providències del Tribunal Constitucional, les quals consideren que no tenien un mandat prou “clar” i “concret”.

  (Visited 57 times, 1 visits today)

  avui destaquem

  Feu un comentari