Ciutadans anuncia l’expulsió del regidor de Barcelona Paco Sierra

Sierra ha recorregut la decisió davant la comissió de garanties del partit

  Paco Sierra

  La diputada de Ciutadans al Parlament Anna Grau ha anunciat que la formació taronja ha expulsat el regidor de l’Ajuntament de Barcelona Paco Sierra del partit arran de l’expedient que li van obrir per maniobrar contra la ja expresidenta del grup municipal de Ciutadans Luz Guilarte. Sierra, però, ha recorregut la decisió davant la comissió de garanties del partit, de manera que l’expulsió encara no és definitiva.

  La formació taronja va trencar les negociacions amb el regidor barceloní la setmana passada perquè, segons va expressar en un comunicat, “no ha estat possible arribar a cap mena d’acord per l’actitud obstruccionista i arbitrària” de Sierra. Ciutadans també assenyala que el regidor manté contactes “al servei d’interessos d’altres partits” de cara a les eleccions municipals, i considera que “això demostra la seva nul·la intenció de resoldre la situació“.

  Sierra va formar una aliança amb la regidora de Ciutadans Noemí Martín i ambdós van aconseguir destituir el coordinador del partit, José María González. i apartar Guilarte de la presidència, càrrec que va recaure en el regidor ara expulsat. Si, finalment, la formació taronja confirma el desterrament de Sierra, el polític passarà a ser regidor no adscrit a l’Ajuntament barceloní.

  (Visited 73 times, 1 visits today)

  avui destaquem

  Feu un comentari