Ciutadans anuncia l’expulsió del regidor de Barcelona Paco Sierra

Sierra ha recorregut la decisió davant la comissió de garanties del partit

  Paco Sierra

  La diputada de Ciutadans al Parlament Anna Grau ha anunciat que la formació taronja ha expulsat el regidor de l’Ajuntament de Barcelona Paco Sierra del partit arran de l’expedient que li van obrir per maniobrar contra la ja expresidenta del grup municipal de Ciutadans Luz Guilarte. Sierra, però, ha recorregut la decisió davant la comissió de garanties del partit, de manera que l’expulsió encara no és definitiva.

  La formació taronja va trencar les negociacions amb el regidor barceloní la setmana passada perquè, segons va expressar en un comunicat, “no ha estat possible arribar a cap mena d’acord per l’actitud obstruccionista i arbitrària” de Sierra. Ciutadans també assenyala que el regidor manté contactes “al servei d’interessos d’altres partits” de cara a les eleccions municipals, i considera que “això demostra la seva nul·la intenció de resoldre la situació“.

  Sierra va formar una aliança amb la regidora de Ciutadans Noemí Martín i ambdós van aconseguir destituir el coordinador del partit, José María González. i apartar Guilarte de la presidència, càrrec que va recaure en el regidor ara expulsat. Si, finalment, la formació taronja confirma el desterrament de Sierra, el polític passarà a ser regidor no adscrit a l’Ajuntament barceloní.

  Facebook
  Twitter
  WhatsApp

  avui destaquem

  Deixa un comentari

  Notícies més llegides

   

  Desactiva tu adbloker en nuestra web para disfrutar el contenido

  1. Pulsa el icono del adblocker
  2. Selecciona “No actuar en páginas de este sitio web” (o similar). También puedes pulsar el botón “Activado para este sitio” o “Pausar adblocker”.
  3. Pulsa el botón refrescar de tu navegador para ver el contenido completo.