Jordi Turull admet que li sap “molt greu” que Laura Borràs escridassés Magda Oranich

El secretari general de Junts dona el cas Dalmases per tancat i assegura que el partit "està cohesionat"

Jordi Turull

“Estimo molt Magda Oranich, no és cap secret, i aquestes situacions em saben molt greu”. Amb aquesta contundència s’ha expressat Jordi Turull aquest matí en una entrevista a El món a RAC1 preguntat per l’escridassada de Laura Borràs a Oranich perquè rebaixés l’informe sobre Francesc de Dalmases.

El secretari general de Junts s’ha pronunciat per primera vegada sobre les presumptes pressions de la presidenta del partit a la redactora de l’expedient intern que havia d’aclarir si Dalmases havia intimidat una periodista del FAQs, de TV3. Turull ha volgut donar l’episodi per “tancat”.

Tot i reconèixer aquest punt, el secretari general ha puntualitzat que no ha demanat explicacions a Borràs per l’escridassada i ha rebaixat l’incident: “Aquí hi ha molts elements subjectius que cadascú viu com viu. La política la fem les persones i hi ha un vessant molt subjectiu”.

Turull també ha apuntat que ell “segurament” no hauria fitxat com a pèrit de la seva defensa Luis Enrique Hellín, un exmilitant ultra condemnat per tortures, segrest i assassinat, tal com han fet els advocats de Borràs. Ara bé, ha puntualitzat que, com a advocat, no es vol posar “en l’estratègia de la defensa” de la presidenta de Junts.

(Visited 95 times, 1 visits today)
Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari