Batlle xifra en un 17% la caiguda dels delictes a Barcelona

El tinent d'alcalde de Seguretat insisteix sobre el perill de les armes blanques i advoca per la pedagogia

Albert Batlle

Els delictes a Barcelona han disminuit un 16,73% l’octubre del 2022 en relació amb el mateix mes del 2019, segons ha assegurat el tinent d’alcaldia de Seguretat, Albert Batlle, en una entrevista concedida a Betevé. Batlle ha considerat que “són molt bones notícies”. Si més no, és una millora de la dada oficial del setembre, que en xifrava la disminució en un 12%.

No obstant això, el responsable municipal de Seguretat ha reiterat la seva preocupació pels atacs amb arma blanca, sobre els quals va alertar recentment indicant l’existència d’una “cultura de la navalla”, que considerava que probablement procedia d’Amèrica Llatina. “Cal crear pedagogia i conscienciació que no és admissible sortir de casa amb navalla i amb la intenció de fer-la servir”, ha expressat.

Batlle, aixó sí, també ha destacat que, quant als delictes greus, “estem en un nivell molt inferior al de ciutats del nostre entorn” i que Barcelona és “la gran ciutat de l’Estat que més ha millorat les dades oficials, segons el Ministeri de l’Interior”.

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

NOTES ESPECIALS

Notícies més llegides

 

Desactiva tu adbloker en nuestra web para disfrutar el contenido

  1. Pulsa el icono del adblocker
  2. Selecciona “No actuar en páginas de este sitio web” (o similar). También puedes pulsar el botón “Activado para este sitio” o “Pausar adblocker”.
  3. Pulsa el botón refrescar de tu navegador para ver el contenido completo.