Els Montull neguen ocultar tres lloguers per no pagar al Palau

La justícia sospita que haurien ocultat els seus ingressos reals per a no indemnitzar

Jordi Montull entrant a presó
Jordi Montull entrant a presó

L’exnúmero 2 del Palau de la Música, Jordi Montull, i la seva esposa, Mercedes Mir, ha assegurat aquest dimecres al jutjat que els tres pisos de lloguer que tenen al Masnou i Teià (Maresme) estan declarats a Hisenda i l’Audiència de Barcelona tenia coneixement de la seva existència.

Un jutjat de Barcelona els investiga a tots dos i també a Fèlix Millet per intentar ocultar ingressos per no pagar tot el que deuen al Palau. Montull i Mir han explicat que un dels pisos el tenen llogat a la seva filla, Gemma, que alhora el té rellogat al seu fill, nét dels investigats.

En tot cas, han dit que el preu dels lloguers està una mica per sota del preu de mercat i només serveixen per pagar despeses i manteniment.

Montull va ser condemnat pel ‘cas Palau’ a set anys i mig de presó, 2,9 milions d’euros de multa i a retornar juntament amb Fèlix Millet 23 milions. Però va dir que només cobrava una pensió de 2.000 euros i que la seva esposa no cobrava res. Per això es va comprometre a pagar 500 euros cada mes.

Montull està complint set anys i mig de presó i ha arribat a la Ciutat de la Justícia conduït pels Mossos d’Esquadra.

(Visited 57 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari