Quin partit vincula ERC d’Igualada amb un perfil anònim a les xarxes socials?

Joan Mangues
Joan Mangues

El PSC. L’escalada bèl·lica entre les formacions locals del PSC i ERC a Igualada va en augment. Després que un dirigent dels republicans a la capital de l’Anoia, Joan Mangues, presumptament participés en unes pintades contra el líder socialista local, Jordi Cuadras, en què se’l titllava d’”inútil”, les relacions s’han anat tensant. Després de les pintades, fetes a la façana del Consell Comarcal de l’Anoia -d’on Cuadras és vicepresident- i a la de la seu del PSC, Cuadras va demanar a la candidata d’ERC a l’alcaldia d’Igualada i presidenta en funcions del Parlament, Alba Vergés, que condemnés els fets, sense èxit.

Un nou episodi tèrbol distància encara més ambdues formacions. El PSC afirma que ERC està darrere del perfil Igualada News a les xarxes socials creat l’any 2020. Es tracta d’un perfil anònim, que té 25.000 seguidors, i que, com denuncia el PSC, “es ven com un mitjà de comunicació quan en realitat és un perfil controlat per un partit polític”.

Segons la investigació feta pel PSC durant el mes d’octubre, la pàgina web d’Igualada News comparteix el mateix servidor i la mateixa direcció IP amb la pàgina web d’ERC Igualada. Les dades de registre, consultades amb una cerca inversa de la direcció on s’allotja Igualada News, revelen que les dues pàgines web estan registrades des de la mateixa localització física i el mateix proveïdor.

El PSC també denuncia que les dades de registre de la pàgina web d’Igualada News descobreixen una altra connexió amb ERC: la direcció IP on estan allotjades les webs d’Igualada News i ERC Igualada també alberga la pàgina web de Galop S.L., que és l’empresa audiovisual propietat de Mangues, tal com diu el Butlletí Oficial del Registre Mercantil.

El PSC demana “explicacions urgents a ERC Igualada i considera inadmissible l’ús de perfils anònims que es venen com un mitjà de comunicació quan, en realitat, són perfils controlats políticament. És una obligació moral i democràtica que la candidata d’ERC a Igualada, Alba Vergés, doni explicacions i reclamem que ho faci urgentment”.

(Visited 263 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari