Elena acusa el PSC de fer-li “pagar” ser un exmilitant socialista

El conseller d'Interior considera que la duresa de Salvador Illa és "agre", "impostada" i "sobreactuada"

El conseller d'Interior, Joan Ignasi Elena

El conseller d’Interior, Joan Ignasi Elena, ha relacionat la duresa que manté el PSC contra ell per les polèmiques que afecten el cos de Mossos d’Esquadra amb el fet que es donés de baixa com a militant socialista. En una entrevista al programa Cafè d’idees de La 2, el conseller ha assegurat que van advertir-lo que hauria de “pagar” haver deixat el PSC.

“Em van avisar que pel fet que sigui un exmilitant socialista hi ha una certa tendència a pensar que d’alguna manera ho has de pagar”, ha explicat Elena. En aquest sentit, el titular d’Interior ha considerat que la “duresa” del primer secretari del PSC, Salvador Illa, envers ell és “molt agre i una mica impostada”, és a dir, “falsa”.

El conseller ha insistit en negar les ingerències polítiques a la policia catalana a les quals va referir-se el major dels Mossos Josep Lluís Trapero, i ha assegurat que la destitució del comissari Josep Maria Estela com a cap del cos “no afecta l’operativa del dia a dia”, motiu pel qual ha considerat que l’actitud del PSC envers el Departament d’Interior és “sobreactuada”. “Estem a prop de les eleccions municipals i estan buscant culpables de coses que no s’han resolt bé”, ha assenyalat Elena.

(Visited 68 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari