El PSC tria a Collboni com a alcaldable per “tornar a unir Barcelona”

El líder dels socialistes barcelonins ha estat l'únic militant que ha manifestat la voluntat de concórrer a les primàries per ser el cap de llista a les eleccions municipals

L'alcaldable del PSC a Barcelona, Jaume Collboni, i el primer secretari dels socialistes catalans, Salvador Illa
L'alcaldable del PSC a Barcelona, Jaume Collboni, i el primer secretari dels socialistes catalans, Salvador Illa.

El PSC ha proclamat oficialment al líder del partit a l’Ajuntament de Barcelona, Jaume Collboni, com a alcaldable dels socialistes a la capital catalana. El dirigent municipal s’ha erigit com el candidat capaç de “tornar a unir la ciutat” i “governar per a tothom”, declarant “la guerra a l’incivisme”.

Collboni ha estat l’únic militant que ha manifestat la voluntat de concórrer a les primàries per ser l’alcaldable dels socialistes a la capital catalana. Qualsevol afiliat amb 50 avals podia proposar la seva candidatura, però només ho ha fet Collboni, que ha presentat 600. A l’acte de proclamació han assistit Jordi Hereu, Narcís Serra, Pere Navarro, Salvador Illa, Núria Marín i Maria Eugènia Gay.

Experiència contra experimentació

El líder del PSC a Barcelona ha afirmat que la formació socialista és l’únic partit que treballa a llarg termini perquè ve “de molt lluny”. Ha fet referència al pas per l’alcaldia dels socialistes Narcís Serra, Pasqual Maragall, Jordi Hereu i Joan Clos.

“Per tenir una idea clara has de tenir la tradició, el suport, el coneixement i l’experiència que et dona la gent que t’ha precedit”, ha expressat Collboni, marcant distàncies amb els seus principals competidors: Barcelona en Comú i ERC. “No es fa cap projecte sòlid si no hi ha memòria ni trajectòria”, ha sentenciat.

(Visited 67 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari