La comissió de garanties de Junts abordarà la derivada de Joana Masdeu

El portaveu Josep Rius revela que el fake ha motivat queixes internes, però dona per tancat el cas De Dalmases malgrat l'aparició de noves denúncies

Francesc de Dalmases i Laura Borràs

Junts abordarà en la seva comissió de garanties les queixes internes que hi han arribat sobre el perfil fals de Twitter Joana Masdeu, que va defensar el diputat Francesc de Dalmases, i que està associat al telèfon mòbil de Rai López, membre de Junts proper a la presidenta del partit, Laura Borràs, segons va revelar Nació Digital.

Es tracta de la mateixa comissió que, encapçalada per Magda Oranich, va elaborar un informe que va reflectir que De Dalmases va intimidar la subdirectora del programa de TV3 Preguntes freqüents, el passat mes de juliol. Aquesta comissió haurà de decidir ara si amonesta o aparta aquest diputat.

El compte fake de suport a De Dalmases, ja suprimit, també havia publicat acusacions contra l’exsecretari general de Junts Jordi Sànchez, i contra el president del grup parlamentari, Albert Batet.

El portaveu de Junts, Josep Rius, ha admès que l’afer Joana Masdeu ha provocat queixes internes, però ha donat per tancat el cas De Dalmases, malgrat que han aparegut els darrers dies nous testimonis denunciant la conducta del diputat i exvicepresident del partit.

Rius, d’altra banda, ha manifestat que De Dalmases “va venir a admetre els fets” en la carta que va remetre a la comissió de l’estatut del diputat.

(Visited 117 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari