La Fiscalia retira totes les acusacions del cas Neymar 2

El Ministeri Públic demanava fins ara cinc anys de presó per a Sandro Rosell i dos per al davanter brasiler

Rosell, Neymar i Bartomeu
Rosell, Neymar i Bartomeu

La Fiscalia ha decidit retirar les acusacions que havia plantejat contra tots els acusats del judici pel cas Neymar 2, en la presentació de conclusions definitives, després que declaressin els expresidents del FC Barcelona Sandro Rosell i Josep Maria Bartomeu, aquest divendres al matí, a l’Audiència de Barcelona.

D’aquesta manera, el Ministeri Públic s’ha posicionat a favor l’absolució dels encausats, entre els quals hi ha Rosell, Neymar i el pare d’aquest exfutbolista brasiler del Barça, i el fons d’inversió DIS s’ha quedat sol com a acusació en aquest cas.

Fins ara, la Fiscalia demanava dos anys de presó per a Neymar i cinc anys per a Rosell, a qui també reclamava una multa de 10 milions d’euros per la presumpta comissió dels delictes d’estafa i corrupció entre particulars.

(Visited 52 times, 1 visits today)
Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Feu un comentari