L’Ajuntament de Premià de Dalt trenca el contracte amb Desokupa

L'alcalde Josep Triadó deixa la porta oberta a què l'empresa assessori la policia gratuïtament

    L'alcalde de Premià de Mar, Josep Triadó (Junts), amb membres de Desokupa

    L’alcalde de Premià de Dalt (Maresme), Josep Triadó (Junts), ha decidit fer marxa enrere i ha anunciat que no contractarà l’empresa Desokupa perquè els assessori en casos d’ocupacions “mafioses” com havia previst. La polèmica que la notícia va suscitar i les pressions dels diversos grups polítics -també de Junts i el PSC, formacions que formen el govern municipal- han dut Triadó a trencar l’acord inicial amb l’empresa vinculada a l’extrema dreta.

    “Lamento que s’hagi pensat més en la ideologia que en la necessitat”, ha comentat l’alcalde de Premià de Dalt aquest diumenge a 8TV, després d’assegurar que el consistori de la localitat “no tindrà cap més relació contractual amb Desokupa”. No obstant això, Triadó ha deixat la porta oberta a la possibilitat que l’empresa assessori la policia local si el cos ho considera oportú, ja que Desokupa s’ha oferit a brindar la seva “experiència” de manera gratuïta.

    Segons ha publicat La Vanguardia, el regidor de Seguretat del municipi, Ginés Marín (PSC), va rebre instruccions de la direcció del partit socialista perquè impedís la contractació de la polèmica empresa. En cas que el contracte hagués tirat endavant, perillava tant l’acord de govern entre Junts i PSC com la candidatura dels socialistes de cara a les eleccions municipals del 2023.

    (Visited 116 times, 1 visits today)

    avui destaquem

    1 comentari a “L’Ajuntament de Premià de Dalt trenca el contracte amb Desokupa”

    Feu un comentari