El Consell Comarcal de l’Anoia pagarà finalment les nòmines

Ha arribat a un acord amb l'entitat bancària que fa els pagaments per suplir la manca d'interventor

Consell Comarcal de l'Anoa

El govern del Consell Comarcal de l’Anoia podrà pagar finalment les nòmines als treballadors de la institució tot i que encara no disposa de la figura d’interventor. Així ho assegura l’ens en un comunicat, on explica que podran ordenar el pagament de les nòmines mitjançant un decret excepcional de Presidència, segons un acord que han arribat amb l’entitat bancària que efectua els pagaments.

El Consell assegura que fins aquest dilluns no s’ha trobat la fórmula perquè aquest decret sigui vàlid. També detallen que estan duent a terme un procés que permetrà designar una nova persona al càrrec d’interventor i confien a recuperar en els dies vinents “la plena normalitat en la totalitat de la institució”.

Des del Consell Comarcal asseguren que ja han traslladat aquesta solució als representants dels treballadors i també han convocat una Junta de portaveus per informar els grups polítics, així com una reunió amb tots els treballadors i treballadores de l’ens.

El 19 de novembre passat el Consell va anunciar que no podia pagar les nòmines als seus treballadors, ja que s’havia quedat sense la figura de l’interventor perquè havia abandonat la institució.

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

1 comentari a “El Consell Comarcal de l’Anoia pagarà finalment les nòmines”

Deixa un comentari

Notícies més llegides