El PSC vol que ERC cessi de la direcció del partit a Igualada el suposat autor d’unes pintades

També demana a la candidata republicana Alba Vergés "una declaració pública de disculpes"

Consell Comarcal de l'Anoia

El PSC ha demanat a ERC que cessi de la direcció del partit a Igualada Joan Mangues, que ha estat denunciat com a presumpte autor de pintades amenaçadores fetes a la seu del partit socialista a la capital de l’Anoia i a la seu del Consell Comarcal a la mateixa ciutat. Les pintades es van fer dijous passat a la matinada.

El PSC ha denunciat els fets als Mossos d’Esquadra, així com ho ha fet el Consell Comarcal, i ha pogut identificar els dos autors duent a terme l’acció gràcies a la gravació de les dues càmeres de vigilància del Consell. El PSC considera inadmissible que persones amb aquest comportament tinguin un lloc a la direcció d’ERC a la ciutat.

El PSC demana, també, a ERC i a la candidata Alba Vergés “una declaració pública de disculpes per aquests fets, que actuï perquè no es repeteixin i que agafi el compromís per fer una política neta sense joc brut i sense espai per aquelles persones que formen part de la direcció del partit i que actuen amb pintades als edificis públics o comptes anònims a les xarxes”.

(Visited 95 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari