Junts exerceix d’oposició i titlla d'”inadmissible” el silenci del Govern en la crisi dels Mossos

Assenyalen Aragonès i Elena pel cessament d'Estela, volen saber què ha passat i actuaran "en conseqüència"

La portaveu de Junts en el Parlament, Mònica Sales, ha exigit aquest dimarts explicacions al conseller d’Interior, Joan Ignasi Elena, i en el seu cas al president de la Generalitat, Pere Aragonès, per la destitució del fins ara comissari cap dels Mossos d’Esquadra, Josep Maria Estela, i ha avisat que Junts actuarà després “en conseqüència”.

“Demanem la compareixença del conseller d’Interior, que no s’amagui, que doni la cara, doni explicacions i comparegui en el Parlament per a rendir comptes sobre aquesta greu crisi” en els Mossos, ha advertit en roda de premsa al Parlament.

Sales ha titllat d'”inadmissible que passades 24 hores el conseller d’Interior o en última instància el president de la Generalitat no hagin donat cap mena d’explicació”, cosa que considera que genera inestabilitat en els Mossos i representa una falta de respecte cap als ciutadans i els agents del cos policial.

Sales ha evitat valorar, almenys de moment, l’escenari d’una hipotètica reprovació o petició de dimissió del conseller Elena. De moment, s’han sumat a la resta de l’oposició per a exigir explicacions al conseller Elena, a qui demanen que comparegui davant del Parlament de Catalunya, com ja ha anunciat que té previst fer.

La portaveu de Junts s’ha compromès a “actuar amb tota la responsabilitat per a salvaguardar el prestigi i la reputació dels Mossos d’Esquadra”.

(Visited 56 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari