Detingut un fill de Laporta per maltractar la seva parella en un restaurant

El jove, de 24 anys, hauria sacsejat i amenaçat la seva companya, i ja ha passat a disposició judicial

Joan Laporta

Joan Laporta i Echevarría, el fill de Joan Laporta, de 24 anys, ha estat detingut aquest diumenge al migdia en un restaurant del centre de Madrid per maltractar la seva parella. Segons ha avançat El Español, els fets han ocorregut una hora abans del Clàssic, quan el fill de Laporta ha sacsejat i amenaçat la seva companya en un restaurant ple de gent situat al carrer Miguel Ángel, prop del Santiago Bernabéu.

En una de les taules del local hi havia els escortes d’una ministra del Govern central, els quals van ser els primers a intervenir en la disputa tractant d’aturar el fill del president del Barça i trucant la policia. Segons el mitjà citat, el jove va mostrar-se agressiu amb els agents i va resistir-se a ser detingut. Fins i tot, el servei d’emergències mèdiques de Madrid va haver d’administrar-li un calmant.

Fonts policials han indicat al mitjà esmentat que el fill de Laporta està acusat de maltractament i que ja no es troba sota custòdia policial, sinó que ha passat a disposició judicial. El cas, doncs, està ara en mans del jutge.

(Visited 165 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari