L’ANC acampa contra “la justícia espanyola” a Barcelona

L'organització ha acusat a la Generalitat de ser còmplice de la “persecució” dels jutges a l'independentisme

Campanya de l'ANC 'Nosaltres acusem la justícia espanyola'
Campanya de l'ANC 'Nosaltres acusem la justícia espanyola'.

Dos dies d’acampada reivindicativa a la plaça Catalunya de Barcelona. Aquesta és la concentració que l’ANC ha iniciat aquest dissabte, 15 d’octubre, per a denunciar la “persecució” i la “causa general” contra l’independentisme.

Membres de l’organització han instal·lat una trentena de tendes de campanya a un racó de la plaça barcelonina. Es preveu que prop de cent persones passin la nit allà. L’acampada coincideix amb el cinquè aniversari de l’empresonament dels expresidents de l’ANC i Òmnium Cultural, Jordi Sànchez i Jordi Cuixart.

L’objectiu de la campanya de l’ANC ‘Nosaltres acusem’ és que el Parlament creï una comissió d’investigació sobre “l’amplitud i l’abast de la causa general de la justícia espanyola contra el moviment independentista”. L’entitat ha assegurat que la Generalitat és còmplice de la “persecució” dels jutges a l’independentisme per “col·laborar amb la causa general” personant-se “com a acusació privada en moltes de les causes contra persones que van protestar en diferents episodis”.

 

(Visited 149 times, 1 visits today)
Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Feu un comentari