D’alt càrrec de Puigdemont a número dos de Quim Nadal

Joaquim Nin, batlle d’Albinyana i representant del PDECat a la Diputació de Tarragona, arriba a Universitats

Joaquim Nin

Foto: Diputació de Tarragona

Els canvis al sottogoverno català, arran de la sortida de Junts de l’executiu i del nomenament de nous consellers, inclouen la reincorporació a la Generalitat de Joaquim Nin, aquest cop al Departament de Recerca i Universitats com a número dos de Joaquim Nadal, el qual va ser conseller del PSC.

El cas de Nin és particular entre tots els nous integrants del sottogoverno català que no formen part d’ERC o la seva òrbita: havia sigut dirigent local de Convergència i president de la Diputació de Tarragona, i fins ara era diputat del PDECat a la Diputació i alcalde d’Albinyana (Baix Penedès), però en la fase àlgida del procés va ser secretari general del Departament de la Presidència, a les ordres dels consellers Neus Munté i Jordi Turull, quan el president de la Generalitat era Carles Puigdemont.

Nin, de fet, va ser investigat i processat pels preparatius de l’1-O, i és un dels alts càrrecs encausats pel Tribunal de Comptes que es van beneficiar de l’aval que el govern de la Generalitat va habilitar perquè afrontessin aquell cas.

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides

 

Desactiva tu adbloker en nuestra web para disfrutar el contenido

  1. Pulsa el icono del adblocker
  2. Selecciona “No actuar en páginas de este sitio web” (o similar). También puedes pulsar el botón “Activado para este sitio” o “Pausar adblocker”.
  3. Pulsa el botón refrescar de tu navegador para ver el contenido completo.