Lesmes dimiteix de la presidència del CGPJ i del Tribunal Suprem

Pedró Sánchez ha convocat a Alberto Núñez Feijóo aquest dilluns per buscar una solució a la crisi

Carlos Lesmes, en el vídeo en què ha comunicat la seva dimissió de la presidència del CGPJ i del Tribunal Suprem

El president del Consell General del Poder Judicial i del Tribunal Suprem, Carlos Lesmes, ha anunciat que aquest dilluns presentarà la seva dimissió dels dos càrrecs. Ho ha fet mitjançant un vídeo que ha distribuït a última hora de la tarda. El president del govern espanyol, Pedro Sánchez, en conèixer la seva decisió, ha convocat al cap de l’oposició, Alberto Núñez Feijóo, a una reunió a La Moncloa, aquest dilluns, per buscar a una solució a aquesta crisi.

El Consell General del Poder Judicial porta quatre anys en funcions i la seva renovació ha estat sent bloquejada reiteradament pel Partit Popular, que ara lidera Núñez Feijoo, per evitar que canviés el color de la seva majoria, actualment conservadora.

(Visited 59 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari