Montilla afirma que ni ERC ni Junts tenen una “alternativa a la independència exprés”

L'expresident de la Generalitat ha demanat a l'executiu de coalició català que s'aclareixi i “que abordi els problemes de la gent, que no són l'u d'octubre”

L'expresident de la Generalitat, José Montilla, i la presidenta del Congrés dels Diputats, Meritxell Batet (PSC)
L'expresident de la Generalitat, José Montilla, i la presidenta del Congrés dels Diputats, Meritxell Batet (PSC).

L’expresident de la Generalitat de Catalunya, José Montilla, ha posat el punt de mira a la crisi política de l’executiu de coalició d’ERC i Junts a una entrevista concedida a La Vanguardia. Ha assenyalat que “el gran problema que té el Govern és que cap dels dos partits que el conformen ha trobat un full de ruta alternatiu a la independència express”.

“Mentrestant, el que cal fer és governar. No podem prometre el paradís. Per a això hi és l’església”, ha expressat el exdirigent del PSC. “Han de tractar d’aclarir-se, perquè el país necessita un Govern que governi i que abordi els problemes de la gent, que no són l’u d’octubre”, ha indicat.

Montilla ha aclarit com s’ha de liderar la Generalitat en contraposició amb la gestió de l’executiu de Pere Aragonès. “Mentre estem governant, amb els instruments que té Catalunya, s’ha de fer de la millor forma possible, de la manera més consensuada i amb més suport social, liderant i representant al conjunt de la societat catalana i no sols a un 50%”, ha sentenciat.

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

NOTES ESPECIALS

Notícies més llegides

 

Desactiva tu adbloker en nuestra web para disfrutar el contenido

  1. Pulsa el icono del adblocker
  2. Selecciona “No actuar en páginas de este sitio web” (o similar). También puedes pulsar el botón “Activado para este sitio” o “Pausar adblocker”.
  3. Pulsa el botón refrescar de tu navegador para ver el contenido completo.