El govern d’Aragonès, a la corda fluixa

El president català convoca una reunió extraordinària del Consell Executiu per la crisi entre els socis

  El vicepresident de la Generalitat, Jordi Puignero; el president, Pere Aragonès; i la consellera de la Presidència, Laura Vilagrà

  Foto: @govern

  El president de la Generalitat, Pere Aragonès, ha convocat una reunió extraordinària del Consell Executiu aquest dimecres a les cinc de la tarda per tractar la crisi de govern, agreujada arran de l’amenaça de Junts de presentar una moció de confiança.

  Fonts del Departament de la Presidència han indicat a TV3 que el plantejament de la qüestió de confiança sense el coneixement previ d’Aragonès és un fet greu, i han assegurat que aquesta reunió extraordinària “respon a la situació provocada per Junts“.  “És fonamental el respecte institucional i que el Govern estigui al 100% per abordar la situació econòmica, social i per resoldre el conflicte polític”, han assenyalat des del departament a Europa Press.

  L’amenaça de Junts ha causat que Aragonès hagi suspès la seva agenda oficial per quedar-se al Palau de la Generalitat i mantenir diverses reunions, tal com ha fet també el vicepresident Jordi Puigneró. El cap de l’executiu català ja va manifestar en el debat de política general que no se sotmetrà a una qüestió de confiança perquè això portaria les institucions catalanes “a una incertesa i a una interinitat que els ciutadans no mereixen”.

  Facebook
  Twitter
  WhatsApp

  avui destaquem

  Deixa un comentari

  NOTES ESPECIALS

  Notícies més llegides

   

  Desactiva tu adbloker en nuestra web para disfrutar el contenido

  1. Pulsa el icono del adblocker
  2. Selecciona “No actuar en páginas de este sitio web” (o similar). También puedes pulsar el botón “Activado para este sitio” o “Pausar adblocker”.
  3. Pulsa el botón refrescar de tu navegador para ver el contenido completo.