Un incident a les instal·lacions d’ASESA provoca una forta olor a gasolina a Tarragona

S’ha retingut una fuita de nafta amb els sistemes de seguretat i els serveis d'autoprotecció de la planta

Instal·lacions de l'empresa ASESA a Tarragona (Google Maps)
Instal·lacions de l'empresa ASESA a Tarragona (Google Maps).

Avui, dilluns 26 de setembre, a la matinada s’ha produït un incident a les instal·lacions de l’empresa ASESA (Asfaltos Españoles SA) que ha provocat olors a gasolina a Tarragona. Ha hagut una fuita de nafta al polígon sud. Per sort, s’ha retingut amb els sistemes de seguretat i els serveis d’autoprotecció de la planta i, per tant, no ha sortit a l’exterior. S’està fent el transvasament a un altre dipòsit que podria acabar demà, dimarts 27.

La nafta és un hidrocarbur líquid, incolor, volàtil i molt inflamable. S’obté de la destil·lació del petroli cru i s’utilitza com a dissolvent industrial.

Protecció Civil ha posat en alerta el pla PLASEQTA per fer-ne seguiment i estar en contacte permanent amb l’empresa. Aquest pla especial té com a objectiu afrontar i gestionar eficaçment les incidències i emergències que es puguin produir per accidents greus en establiments que manipulen substàncies perilloses.

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

NOTES ESPECIALS

Notícies més llegides

 

Desactiva tu adbloker en nuestra web para disfrutar el contenido

  1. Pulsa el icono del adblocker
  2. Selecciona “No actuar en páginas de este sitio web” (o similar). También puedes pulsar el botón “Activado para este sitio” o “Pausar adblocker”.
  3. Pulsa el botón refrescar de tu navegador para ver el contenido completo.