Ha aconseguit ‘El búnquer’ emetre una setmana sencera sense que algú cridi ‘puta Espanya’?

No hi ha manera. La primera setmana de la nova temporada d’El búnquer, un oient que es va presentar com Víctor, de Menorca, va cloure la seva intervenció amb una nota d’àudio a aquest programa de Catalunya Ràdio, l’1 de sertembre, cridant ‘puta Espanya’. La setmana següent, dos oients que no s’identificaven en la nota d’àudio emesa pel programa van tancar les seves aportacions llençant aquest exabrupte.

La tercera setmana d’emissió d’El búnquer també ha comptat amb un ‘puta Espanya’. Va ser el 14 de setembre. En aquest cas va anar a càrrec d’un altre oient que va dir que vivia a Suècia però que tampoc no es va identificar i que va optar per fer-se el graciós cridant ‘anyaspA puta’, que llegint a l’inrevés la primera paraula s’acosta a ‘puta Aspanya’ sense que sigui ben bé exacte.

Bona part de les notes d’àudio emeses a El búnquer estan tallades abans que els oients s’acomiadin, la qual cosa fa pensar que els responsables de l’emissió eviten una proliferació major de l’expressió ‘puta Espanya’. Amb tot, encara no han aconseguit tancar una setmana en la qual en algun dels programes de dilluns a dijous no s’escolti aquest insult als espanyols. El programa dels divendres és un resum dels de la resta de la setmana i, de moment, no hi han inclòs cap ‘puta Espanya’. Tot un detall.

(Visited 173 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari