Com i per què discuteix un històric alt càrrec de la Generalitat amb un maquinista?

Enric Ticó

Enric Ticó, expresident de Ferrocarrils de la Generalitat (FGC), ha abocat diversos comentaris despectius contra Renfe i els seus treballadors quan se les ha tingut recentment amb un usuari de Twitter que es presenta com un maquinista.

Quan el seu interlocutor ha considerat contradictori que, segons ell, es queixin per la remodelació de l’estació de Sants i per afectacions d’obres els que es queixaven de la manca d’inversió en Rodalies, Ticó l’ha tractat de “pilota”, i s’han enganxat.

Aparentment indignat pel funcionament de Renfe, aquest admirador declarat de l’exconseller Josep Rull (“dels jefes que he tingut, al que respecto i admiro”, ha dit d’ell), Ticó li ha respost: “¿Sabes qué pasa, pelota? Que hemos descubierto que el Papa Noel es un invento de los grandes almacenes. Cuando tu y los tuyos acabéis las obras de Sagrera, descubráis donde han ido a parar los millones de € que deberiais haber invertido en Rodalies, y que se ha llevado el viento [sic]”.

En un segon missatge, com a continuació, l’alt càrrec ha tractat Renfe i els seus treballadors d’inútils o mala gent: “…cuando los trenes tercermundistas desaparezcan de una vez, cuando vuestro personal nos informe adecuadamente de las pifias que entre vosotros y Adif cometéis a diario… quizá pensaremos que no sois tan inútiles (o mala gente). Bona nit, crack“.

“Jo no et diré inútil ni mala gent, però només et desitjo que un dia vagis amb la vostra R5 i et vinguin cagarrines. A veure on fas les teves necessitats”, ha rebut per resposta.

Ticó va ser dirigent de les joventuts de Convergència durant els anys 80 i diputat del partit que llavors liderava Jordi Pujol abans de presidir FGC (2011-2018). També va ser director general de Ports i Transports de la Generalitat a les ordres dels consellers Artur Mas i Felip Puig. Actualment, és el president de Centrals i Infraestructures per a la Mobilitat i les Activitats Logístiques, SA (Cimalsa), una empresa pública adscrita al Departament de la Vicepresidència i de Polítiques Digitals i Territori, que encapçala Jordi Puigneró.

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

NOTES ESPECIALS

Notícies més llegides