El ministeri negocia quins trams de l’AP-7 reduiran la velocitat

La Generalitat proposava deu trams, de nord a sud, però el ministeri en vol menys

Cues a l'AP-7
Cues a l'AP-7.

El Ministeri de Transports i el Servei Català de Trànsit estan negociant sobre quins trams de l’AP-7 passaran de 120 a 100 quilòmetres per hora. L’objectiu, aturar la sinistralitat elevada i reduir les cues quilomètriques provocades pels accidents.

Segons avança RAC1, totes dues institucions es van reunir la setmana passada per analitzar quins trams poden reduir la velocitat. La Generalitat va posar damunt la taula una petició de màxims, de deu trams a velocitat reduïda, però el ministeri vol que siguin menys per no confondre els conductors.

El director del Servei Català de Trànsit, Ramon Lamiel, en declaracions per RAC1 assegura que només cal concretar el nombre de trams i trobar un equilibri, però que la petició no està fora de lloc i és necessària. Creiem que s’ha de fer.

També estan treballant en la concreció d’una desena d’enllaços nous a l’AP-7 i en la millora de connexions crítiques que afavoreixen les retencions. Tot plegat, un any després de l’alliberament dels peatges, amb les contínues cues, sobretot el diumenge i cada cop que hi ha un accident.

(Visited 58 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari