Jordi Pujol es manté estable i “ha recuperat part” de la zona afectada

Cal esperar entre 24 i 48 hores per determinar si li quedaran seqüeles a l'expresident

La façana de l'Hospital de Sant Pau
La façana de l'Hospital de Sant Pau

L’expresident de la Generalitat Jordi Pujol es manté estable a l’Hospital de Sant Pau de Barcelona després de ser intervingut “amb èxit” per eliminar l’obstrucció d’una artèria cerebral que li ha causat un ictus. Segons ha explicat el seu metge de capçalera, Jaume Padrós, en una entrevista a RAC1, l’expresident català ha passat una “bona nit” i “ha recuperat part” de la zona afectada.

Padrós ha manifestat que Pujol està despert i orientat, i que ha pogut parlar i reconèixer persones de la seva família. El doctor ha afirmat que “el pas més crític ha estat superat”, però ha assenyalat que ara cal veure “com es recupera” i que encara és aviat per valorar si li quedaran seqüeles.

En aquest sentit, l’equip mèdic que ha atès Pujol considera necessari esperar entre 24 i 48 hores per determinar les afectacions que pugui tenir. No obstant això, els professionals sanitaris no temen per la vida de l’expresident a menys que es produeixi alguna complicació i, segons Padrós, es preveu que es quedi ingressat entre tres i set dies.

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides

 

Desactiva tu adbloker en nuestra web para disfrutar el contenido

  1. Pulsa el icono del adblocker
  2. Selecciona “No actuar en páginas de este sitio web” (o similar). También puedes pulsar el botón “Activado para este sitio” o “Pausar adblocker”.
  3. Pulsa el botón refrescar de tu navegador para ver el contenido completo.