La secretària general d’Universitats assenyala Decathlon

Esther Morales denuncia que la cadena de material esportiu es va negar a estampar una estelada a una samarreta

Tuit d'Esther Morales contra Decathlon

Esther Morales, la secretària general del Departament de Recerca i Universitats de la Generalitat, ha denunciat aquest cap de setmana a Twitter que Decathlon es va negar a estampar-li la imatge d’una estelada en una samarreta. Segons ha afegit aquesta alt càrrec de la conselleria que encapçala Gemma Geis, el motiu adduït per la cadena de material esportiu és que es tracta d’una “imatge ideològica”.

“No hi tornaré!”, ha exclamat Morales per rematar la piulada on ha denunciat que “s’han negat a imprimir aquesta foto en una samarreta i ni us podeu imaginar el tracte i la mala educació”.

La secretària general de Recerca i Universitats ha mostrat la imatge que pretenia que li estampessin: la d’una estelada blanca sobre fons negre, en consonància amb els colors triats enguany per l’ANC per manifestar-se. “De l’ANC no n’hi ha en tot el Garraf”, segons ha aclarit a una de les persones que han reaccionat a la seva piulada.

Morales, que manté com a missatge d’obertura a Twitter “1 OCT – Ni oblit, ni perdó”, juntament amb un llaç groc, ha especificat que la negativa a estampar l’estelada l’ha rebut a l’establiment de Sant Pere de Ribes.

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides