Pere Aragonès: “Catalunya tornarà a votar. És inevitable”

El president de la Generalitat no ha fet referència a la divisió entre organitzacions independentistes per la manifestació de l'ANC durant la Diada de Catalunya

Pere Aragonès, president de la Generalitat, al discurs per la Diada de Catalunya
Pere Aragonès, president de la Generalitat, al discurs per la Diada de Catalunya.

“Catalunya tornarà a votar. És inevitable”, ha assegurat el president de la Generalitat, Pere Aragonès, al missatge institucional per la Diada. Segons el líder d’ERC, la votació que permeti la independència de Catalunya arribarà “abans o després” i que la data en qüestió dependrà de la “força que acumuli” el moviment social.

Votant i oferint a la ciutadania la capacitat de decidir el futur del país és l’única manera de resoldre el conflicte amb l’Estat”, ha assenyalat el cap de l’executiu català des del Fòrum romà d’Empúries.

No ha fet referència al seu discurs a la divisió entre organitzacions independentistes i a l’absència dels alts càrrecs del seu partit a la manifestació de l’ANC durant l’11 de setembre. Va cridar a participar als diferents “actes que s’organitzen en tota Catalunya, cadascun d’acord amb les seves conviccions”, a un país “divers i plural”.

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

NOTES ESPECIALS

Notícies més llegides

 

Desactiva tu adbloker en nuestra web para disfrutar el contenido

  1. Pulsa el icono del adblocker
  2. Selecciona “No actuar en páginas de este sitio web” (o similar). También puedes pulsar el botón “Activado para este sitio” o “Pausar adblocker”.
  3. Pulsa el botón refrescar de tu navegador para ver el contenido completo.