Quin és l’últim ‘fake’ antiColau que ha circulat per les xarxes?

Un que anunciava que l’ajuntament de Barcelona havia aprovat que s’apliqui un toc de queda als homes a partir de les 10 de la nit per garantir la seguretat de les dones. El va fer circular, el passat dimecres, @LarLarMc i simulava una notícia del diari El País. A Twitter es definia com “estudiante universitario. Fe, Patria y Familia” i hi afegia una bandera espanyola. Tenia 354 seguidors i seguia a 124 usuaris. Poca estona després de difondre aquest missatge, Twitter li va bloquejar el compte.

Malgrat que és una bestiesa increïble no van ser pocs els usuaris de la xarxa que se la van empassar. Bona part d’aquests usuaris ja tenien una opinió crítica prèvia d’Ada Colau i molts d’ells s’identificaven com independentistes. N’hi havia també, però, d’ultradretans que aprofitaven el fake per afirmar que a la ciutat hi ha massa tolerància amb els delinqüents i per associar delinqüència i immigració.

Entre els que s’ho van creure hi ha Carles Campdepadrós García, regidor de Ciutadans de Sant Boi de Llobregat i secretari d’organització de l’àrea de Barcelona Sud d’aquest partit, assessor a l’Àrea Metropolitana de Barcelona (que presideix Colau) i vocal dels consell d’administració de Transports Metropolitans de Barcelona i de l’Institut Metropolità del Taxi. “Crec que hauria de rebre tractament”, va escriure Campdepadrós, que es presenta com a “politòleg i urbanista”.

(Visited 328 times, 1 visits today)
Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Feu un comentari