A quin govern municipal de Junts fueteja Josep Lluís Alay?

Josep Lluís Alay
Josep Lluís Alay

Josep Lluís Alay, el responsable de l’oficina de l’expresident de la Generalitat Carles Puigdemont, ha tractat de “municipi Vox” la localitat de Vidreres, on governa Junts amb majoria absoluta. A les eleccions municipals del 2019, el partit que va fundar i llavors liderava el mateix Puigdemont hi va obtenir un 54,06% dels vots, i des de llavors té 8 dels 13 regidors del consistori.

Aquesta etiqueta és la reacció d’Alay a Twitter al fet que la localitat de la comarca de la Selva hagi mantingut enguany els correbous, després que un 53% dels habitants majors de 16 anys hi votessin a favor en una consulta celebrada el passat mes de desembre.

En la línia d’altres figures de l’òrbita de Junts, com la polemista Pilar Rahola, Alay s’oposa al manteniment de les tradicions taurines en festes locals, cosa que ja va posar de manifest el mes passat quan va comentar, sobre la videovigilància en els escorxadors, si també hi haurà als correbous. “O allà no, pel grapat de vots?“, va afegir.

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

NOTES ESPECIALS

Notícies més llegides