Una trentena de càrrecs de Ciutadans demana la dimissió d’Arrimadas

El manifest acusa la presidenta de Cs d'avantposar els "seus interessos personals" als del partit

Inés Arrimadas

Una trentena de càrrecs de Ciutadans ha publicat aquest dilluns un manifest en el qual exigeixen la dimissió de la presidenta del partit, Inés Arrimadas, i la convocatòria d’un congrés extraordinari per a renovar la cúpula de la formació taronja. El text, avançat per El País, és molt crític amb l’actitud de l’Executiva del partit i de la mateixa Arrimadas, a qui acusen de ser “una presidenta desenganxada de la realitat”.

“El problema de Ciutadans no és el logo, ni el color, ni els afiliats, ni d’aquells que van dimitir de les seves responsabilitats executives fa gairebé tres anys. El problema de Ciutadans és el de les persones que el dirigeixen en aquests últims anys, que posen per davant els seus interessos personals i econòmics, atrinxerant-se en el càrrec, a l’interès general del partit i d’Espanya“, assegura el manifest.

L’escrit demana la dimissió “immediata” de tot el comitè executiu del partit, i assenyala que “ha arribat el moment de donar veu als afiliats i que ells decideixin quina refundació volen“. “Els errors estratègics i la manca d’autocrítica, amb una fugida cap endavant, s’han instal·lat en tota la direcció del partit”, afirmen els signants, entre els quals hi ha les vicealcaldesses de Saragossa i Alacant, Sara Fernández i Mari Carmen Sánchez, que formen part de la plataforma Somos Cs, i diversos diputats autonòmics i provincials.

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides

 

Desactiva tu adbloker en nuestra web para disfrutar el contenido

  1. Pulsa el icono del adblocker
  2. Selecciona “No actuar en páginas de este sitio web” (o similar). También puedes pulsar el botón “Activado para este sitio” o “Pausar adblocker”.
  3. Pulsa el botón refrescar de tu navegador para ver el contenido completo.