Drons dels Mossos identifiquen a 48 lladres multireincidents a autopistes de Catalunya

La Unitat Operativa de Mobilitat (UOM) ha detingut a més de 40 persones implicades en robatoris i furts

Dron volant (Thomas Ehrhardt, Pixabay)
Dron volant (Thomas Ehrhardt, Pixabay).

Aquest estiu, els Mossos d’Esquadra han identificat a 48 lladres multireincidents en les autopistes de Catalunya, utilitzant drons policials per primera vegada. Al dispositiu de seguretat ‘Pista’, que finalitza avui, dissabte 27 d’agost, han pogut detectar a delinqüents abans que robin amb una visió en línia, aèria i estàtica en punts estratègics i amb seguiments a vehicles sospitosos.

Els Mossos d’Esquadra han detectat 19 vehicles utilitzats per cometre fets delictius i han immobilitzat cinc d’ells. Aquest any la Unitat Operativa de Mobilitat (UOM) ha detingut a més de 40 persones implicades en robatoris i furts i ha desarticulat dos grups criminals.

El dispositiu d’aquest any ha incorporat vigilància des de l’espai aeri complementada amb la col·laboració de l’Àrea Central de Mitjans Aeris. Des de l’helicòpter es poden detectar possibles autors en el moment d’actuar o abans de cometre algun robatori. Han sobrevolat l’AP-7 als punts més estratègics i d’interès policial, sobretot a la zona entre La Roca i La Jonquera, però també en altres punts, com el Camp de Tarragona i Terres de l’Ebre.

(Visited 100 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari