La nova vaga dels treballadors d’autobusos amenaça la Mercè

Convoquen aturada de 24 hores la vigília de la festa major, i de dues hores per torn del 23 al 30 de setembre

bus tmb
bus tmb

El Comitè d’Empresa de Transports Metropolitans de Barcelona (TMB) ha decidit mantenir la vaga de 24 hores per al pròxim 22 de setembre, just abans de l’inici de les Festes de La Mercè, per denunciar que les negociacions pel conveni col·lectiu es troben estancades. A més, els treballadors també han establert una aturada de dues hores per torn entre el dia 23 i el 30 del mateix mes.

En un comunicat, els representants sindicals han explicat que van registrar la convocatòria al Departament de Treball el 3 d’agost per donar temps a la direcció de TMB per a una “veritable negociació” però denuncien que la trobada no s’ha produït per les vacances.

Els treballadors han lamentat aquesta “actitud” de la direcció de la companyia i han afegit que és “una falta de respecte absolut, no només a la plantilla d’autobusos sinó també a tota la ciutadania de Barcelona, que pot patir les conseqüències d’una vaga simplement perquè la direcció de TMB està de vacances”.

TMB han eludit de moment posicionar-se al respecte i no faran declaracions sobre aquesta nova convocatòria de vaga dels treballadors.

(Visited 48 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari