Els bitllets gratuïts de Renfe ja es poden adquirir a partir d’avui

Segons la ministra Raquel Sánchez, han demanat els abonaments més de 300.000 persones arreu d'Espanya

    Estació de Barcelona Sants (Wikimedia Commons)
    Estació de Barcelona Sants (Wikimedia Commons).

    Els abonaments gratuïts de Rodalies de Renfe, mitja distància i Avant ja poden adquirir-se a partir d’aquest dimecres 24 d’agost, tal com va anunciar el Govern central a principis d’estiu. Els usuaris poden demanar els seus bitllets a través de l’aplicació de Renfe, del web de la companyia, de les màquines d’autovenda o bé mitjançant les taquilles de les estacions, i seran vàlids per viatjar entre l’1 de setembre i el 31 de desembre. En el cas de l’alta velocitat i els trens d’Avant, el període s’amplia fins al 31 de gener del 2023.

    Les persones que comprin els abonaments telemàticament rebran un codi QR al telèfon mòbil que, posteriorment, podran utilitzar per accedir a les estacions o per obtenir els bitllets físics. En el moment que es rebi, tindrà una durada de quatre mesos de manera que els bitllets que es comencin a rebre a partir d’aquest 24 d’agost caducaran a partir del desembre.

    Els usuaris que sol·licitin els títols de transport gratuïts hauran d’abonar 10 euros de fiança en el cas de Rodalies i 20 euros en el cas dels trens de mitja distància, un dipòsit que serà retornat quan finalitzin els quatre mesos i sempre que els usuaris hagin realitzat un mínim de quatre viatges mensuals, 16 al final del període. Segons la ministra de Transports, Mobilitat i Agenda Urbana, Raquel Sánchez, més de 300.000 persones d’arreu de l’Estat s’han registrat al web de Renfe per aconseguir els bitllets gratuïts.

    (Visited 67 times, 1 visits today)

    avui destaquem

    Feu un comentari