Laura Borràs treu ferro al boicot a l’acte en memòria de les víctimes del 17-A

"Defujo cap mena de protagonisme", afirma la líder de Junts, que evita l'autocrítica per saludar els manifestants

    L'expresidenta del Parlament i líder de Junts, Laura Borràs

    Foto: @CatalunyaRadio

    L’expresidenta del Parlament i líder de Junts, Laura Borràs, ha reiterat el seu suport als manifestants que van participar en la protesta i el boicot a l’homenatge a les víctimes de l’atemptat terrorista del 17 d’agost del 2017 a la Rambla de Barcelona. Malgrat les diverses crítiques que ha rebut per anar a saludar afectuosament els manifestants, Borràs no ha fet cap mena d’autocrítica i ha negat que el seu comportament anés encaminat a buscar el protagonisme.

    En una entrevista a Catalunya Ràdio, preguntada sobre si creu que va equivocar-se aquest dimecres durant l’acte commemoratiu, la presidenta del Parlament suspesa ha respost: “Per què estem parlant de mi ahir? El protagonisme era de les víctimes, per tant, defujo absolutament cap mena de protagonisme. El que no es pot fer és confondre l’opinió pública”. Respecte a les interrupcions durant el minut de silenci en memòria de les víctimes, Borràs ha tret ferro a la qüestió i ha assegurat que només va trencar-lo “una persona” que no tenia res a veure amb la resta de manifestants, encara que en les imatges se senten crits de gent diversa.

    “No trobarà cap vídeo on jo hagi saludat aquella persona”, ha assegurat la líder de Junts, que s’ha desmarcat del boicot i ha afirmat que “està totalment fora de lloc” interrompre el minut de silenci. L’expresidenta del Parlament ha insistit que la interrupció al minut de silenci “no té res a veure” amb els manifestants, i ha demanat no “criminalitzar totes les persones que eren allà” perquè, segons ha assenyalat, “moltes eren familiars de les víctimes”.

    Borràs ha tornat a reiterar el seu suport a les persones que no confien en la versió oficial de l’atemptat del 17-A, i ha manifestat que “una societat que ha viscut uns fets com aquests ha de poder saber què ha passat” per “exigir responsabilitats”. “Que hi hagués un centenar de persones que exigissin saber la veritat respon al fet que ja fa cinc anys i hi ha molts interrogants. Famílies i víctimes volen aclarir els fets”, ha afirmat la líder de Junts.

    (Visited 128 times, 1 visits today)

    avui destaquem

    Feu un comentari