Els Mossos investiguen una altra possible agressió sexual, a Montjuïc

L'atac es va produir a prop de l'Estadi Lluís Companys, hores després de la fi del concert d'Iron Maiden

Anella Olímpica de Montjuïc

Els Mossos d’Esquadra investiguen una altra possible agressió sexual a Barcelona. En aquest cas, l’atac es va produir el 30 de juliol, a prop de l’Estadi Olímpic de Montjuïc, hores després de la fi del concert del grup musical Iron Maiden.

Gairebé dues setmanes després dels fets, la investigació continua oberta. Tal com explica Crónica Global, la víctima té uns 40 anys, si bé la policia catalana no ha donat cap informació sobre l’agressió ni tampoc sobre l’atacant.

El presumpte autor dels fets no ha estat detingut. Aquesta mateixa setmana ha transcendit que la policia catalana investiga dues possibles agressions sexuals més: una presumpta violació grupal a Sant Martí i un altre atac en un pis ocupat per narcotraficants al Raval.

Les darreres detencions per delictes sexuals fetes públiques a Barcelona es van produir el 10 de juliol, quan els Mossos d’Esquadra van arrestar sis nois com a presumptes autors d’una agressió sexual en grup a la Barceloneta. En aquella ocasió, tres dels detinguts van quedar en llibertat després de declarar davant dels Mossos d’Esquadra, i els altres tres van passar a disposició del jutge i van quedar també en llibertat, però amb mesures cautelars.

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides

 

Desactiva tu adbloker en nuestra web para disfrutar el contenido

  1. Pulsa el icono del adblocker
  2. Selecciona “No actuar en páginas de este sitio web” (o similar). También puedes pulsar el botón “Activado para este sitio” o “Pausar adblocker”.
  3. Pulsa el botón refrescar de tu navegador para ver el contenido completo.