Aragonès, sobre els correbous: “Per una qüestió de benestar animal, han de canviar”

El president de la Generalitat demana més avenços en la protecció dels animals en aquestes tradicions

  Imatge d'un correbous a Catalunya

  Foto: @ProuCorrebous

  El president de la Generalitat, Pere Aragonès, ha demanat canvis en els correbous consensuats amb els diversos ajuntaments de Catalunya, per tal que no s’ho prenguin com una “imposició”. En una entrevista a Catalunya Ràdio, Aragonès ha manifestat que “per una qüestió de benestar animal, algunes d’aquestes tradicions haurien d’anar canviant“.

  El cap de l’executiu català ha assenyalat els avenços que hi ha hagut els últims anys en aquest aspecte i ha destacat que “les pràctiques més dures pels animals s’han prohibit”. Aragonès, però, ha considerat que “és un procés que ha d’anar avançant” i que, per tal que així sigui, s’ha de treballar conjuntament amb els ajuntaments. “Si és vist com una imposició de Barcelona, no ens en sortirem“, ha advertit el president català.

  “En una societat que cada vegada valora més el benestar dels animals estic convençut que en el futur seguiran havent-hi noves passes endavant”, ha afegit el cap de l’executiu català, que també ha valorat positivament el fet que “la societat ens hem anat conscienciant cada cop més que els animals no són un objecte, sinó que són éssers vius que tenen drets”.

  Facebook
  Twitter
  WhatsApp

  avui destaquem

  Deixa un comentari

  Notícies més llegides

   

  Desactiva tu adbloker en nuestra web para disfrutar el contenido

  1. Pulsa el icono del adblocker
  2. Selecciona “No actuar en páginas de este sitio web” (o similar). También puedes pulsar el botón “Activado para este sitio” o “Pausar adblocker”.
  3. Pulsa el botón refrescar de tu navegador para ver el contenido completo.