Dos casos nous de punxades eleven a set el nombre de denúncies a Barcelona

La Guàrdia Urbana reforçarà els escorcolls i la vigilància en locals d'oci nocturn

    Discoteca

    Un total de set noies han denunciat, per ara, haver estat víctimes de punxades per submissió química a Barcelona, les dues últimes aquest cap de setmana segons ha explicat en una entrevista a RAC 1 la sotsinspectora de la Guàrdia Urbana, Gemma Alfonso. “Hi ha hagut dos casos que han arribat a la Guàrdia Urbana. Tots han passat en locals d’oci nocturn”, ha confirmat Alfonso.

    La sotsinspectora ha explicat que en aquests darrers casos les dues noies no han pogut identificar qui les va punxar, i ha assenyalat que la formació i les indicacions que s’han donat als responsables de les discoteques són claus perquè els treballadors reaccionessin ràpidament. Alfonso també ha afirmat que s’incrementarà la vigilància per tal d’identificar possibles agressors.

    Ens consta que s’estan reforçant els escorcolls a les entrades dels locals. Si troben alguna sospita, primer han d’identificar i escorcollar la persona i després arribarà la intervenció de la policia”, ha afirmat Alfonso, que ha assegurat que la Guàrdia Urbana també està “reforçant el patrullatge preventiu dels itineraris segurs” per tal d’evitar aquesta mena de situacions i perquè si es produeixen es pugui “atendre immediatament les víctimes”.

    Fins ara, a Catalunya s’han denunciat una vintena de casos de punxades per submissió química, la majoria a Lloret de Mar (la Selva). Els Mossos d’Esquadra estan investigant les denúncies presentades i tracten d’esbrinar les motivacions dels agressors, mentre que la Generalitat ha actualitzat els protocols per atendre les noies que siguin punxades.

    (Visited 70 times, 1 visits today)

    avui destaquem

    Feu un comentari