Sigfrid Gras i Jordi Borda, nous directors de TV3 i Catalunya Ràdio

Els dos directius, que fins ara ocupaven el càrrec de forma interina, han superat el concurs públic convocat per la CCMA

Jordi Borda i Sigfrid Gras
Jordi Borda i Sigfrid Gras

La Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals (CCMA) ha anunciat aquest dilluns la nova direcció de la cadena de televisió pública i ràdio catalana. Sigfrid Gras i Jordi Borda es converteixen en els nous directors de TV3 i Catalunya Ràdio després de la resolució del procediment públic de selecció de candidats a la direcció dels dos mitjans.

Tots dos directius ja estaven exercint aquests càrrecs en funcions des de l’abril, quan Vicent Sanchis i Saül Gordillo van ser rellevats de la televisió i la ràdio catalanes, respectivament.

El Consell de Govern de la CCMA ha pres aquesta decisió a la reunió d’aquest matí “després de valorar els perfils i projectes de gestió presentats pels candidats, i havent tingut en compte l’informe de la Comissió de Valoració, tant pel que fa a la idoneïtat dels perfils com per la solvència del projecte de gestió presentat”, segons explica en un comunicat.

Per a la valoració de les propostes presentades, el Consell de Govern s’ha dotat d’una Comissió de Valoració formada per sis persones independents: Núria de José, vicedegana del Col·legi de Periodistes de Catalunya; Joan Abellà, director general del Grup Enciclopèdia; Josep Maria Carbonell, exdegà de la Facultat de Comunicació i Relacions Internacionals Blanquerna (URL); Judith Colell, presidenta de l’Acadèmia de Cinema Català; Josep Maria Ganyet, professor i divulgador en tecnologies digitals, i Mabel Mas, membre de la Junta del Col·legi de la Publicitat i el Màrqueting de Catalunya.

En total, s’han presentat al procediment 10 candidatures per a la direcció de Catalunya Ràdio i 9 per a la direcció de Televisió de Catalunya. Un cop comunicats els guanyadors, la CCMA mantindrà la confidencialitat de la resta de persones candidates que han participat en aquest procés de selecció.

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides

 

Desactiva tu adbloker en nuestra web para disfrutar el contenido

  1. Pulsa el icono del adblocker
  2. Selecciona “No actuar en páginas de este sitio web” (o similar). También puedes pulsar el botón “Activado para este sitio” o “Pausar adblocker”.
  3. Pulsa el botón refrescar de tu navegador para ver el contenido completo.