Desmantellen cultiu de marihuana amb més de 3.600 plantes a Tarragona

Han detingut a dos homes de 27 anys i el jutge els ha concedit llibertat amb càrrecs i amb mesures cautelars

Plantació de marihuana a Tarragona (Mossos d'Esquadra)
Plantació de marihuana a Tarragona (Mossos d'Esquadra).

Els Mossos d’Esquadra de la comissaria de Valls han desmantellat un cultiu de 3.617 plantes de marihuana el dijous 21 de juliol al municipi de El Pont d’Armentera (Alt Camp, Tarragona). Han detingut a dos homes de 27 anys, els suposats autors d’un delicte de tràfic de drogues.

La policia autonòmica ha realitzat dispositius de prevenció a zones de l’entorn natural durant els últims mesos on s’havien localitzat plantacions de marihuana en altres ocasions. Gràcies a ells, han identificat a persones vinculades al cultiu i han evitat la instal·lació de plantacions al territori.

L’operatiu policial s’ha dut a terme després d’haver confirmat que havia una plantació de marihuana a tres bancals a una zona boscosa de difícil accés. Els detinguts han passat a disposició del jutjat d’instrucció en funcions de Valls el divendres 22 de juliol. El jutge els ha concedit llibertat amb càrrecs i amb mesures cautelars.

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

NOTES ESPECIALS

Notícies més llegides

 

Desactiva tu adbloker en nuestra web para disfrutar el contenido

  1. Pulsa el icono del adblocker
  2. Selecciona “No actuar en páginas de este sitio web” (o similar). También puedes pulsar el botón “Activado para este sitio” o “Pausar adblocker”.
  3. Pulsa el botón refrescar de tu navegador para ver el contenido completo.