Illa demana a Aragonès que convoqui la taula de diàleg catalana

El primer secretari del PSC ha defensat que els socialistes han de governar a Catalunya per eliminar la “espiral de la divisió” i “unir a Catalunya”

    Salvador Illa, primer secretari del PSC
    Salvador Illa, primer secretari del PSC.

    Que el president de la Generalitat, Pere Aragonès, convoqui la taula de diàleg dels partits de Catalunya. Aquesta és la proposta en la qual ha tornat a insistir el primer secretari del PSC, Salvador Illa, avui, dissabte 16 de juliol, per promoure el diàleg “entre catalans” en paral·lel a les reunions entre el govern central i l’executiu liderat per ERC.

    La política és diàleg i dialogar no és cedir, sinó que és un exercici de respecte, escolta i contrastos de punts de vista per buscar una solució política, i això és el que li convé a Catalunya”, ha explicat el líder dels socialistes catalans en el Consell Nacional del PSC a Terrassa (Barcelona).

    Diàleg entre catalans

    El cap de l’oposició a Catalunya ha assenyalat que la política és “complir amb els acords”. “Em dirigeixo al president Aragonès perquè posi en marxa el diàleg entre catalans, en el qual participi tothom, perquè sense això no solucionarem res”, ha assenyalat.

    Illa ha assegurat que el PSC ha de governar per eliminar la “espiral de la divisió” i “unir a Catalunya”. El Consell Nacional d’aquest dissabte ha confirmat qui seran 84 dels candidats per a les eleccions municipals del 2023, entre ells els alcaldables a Girona, Lleida i Tarragona. El candidat a alcalde de Barcelona es ratificarà al novembre i s’espera que sigui Jaume Collboni.

    (Visited 44 times, 1 visits today)

    avui destaquem

    Feu un comentari