Trias contempla ser alcaldable de Junts a Barcelona

L'exalcalde adverteix que "no sempre" seguirà la disciplina del partit i que no acceptarà determinades picabaralles

Xavier Trias
Xavier Trias

L’exalcalde de Barcelona, Xavier Trias, ha obert la porta a la possibilitat de tornar a presentar-se com a candidat a l’alcaldia en les pròximes eleccions municipals amb Junts per Catalunya. “Al setembre ens asseurem tranquil·lament i ho parlarem”, ha manifestat en una entrevista a El Món a RAC1 aquest dimecres.

Trias ha assegurat que molts ciutadans l’aturen pel carrer perquè sigui alcaldable: “Em diuen que he de presentar-me i que he d’ajudar”. No obstant això, ha advertit que la seva formació ha d’acceptar “una manera de fer del Trias que no sempre és ortodoxa amb els partits”. “No estic disposat a segons quines discussions i picabaralles“, ha afirmat.

“Si em presento, no em presento per perdre. Això vol dir que les coses han d’anar d’una determinada manera. El primer problema que hi ha és que el partit ha de ser fort“, ha destacat l’exalcalde de Barcelona, que ha demanat que “hi hagi ordre” i que tots els membres de la formació vagin junts.

(Visited 40 times, 1 visits today)
Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari