Quants diners costa el nou decorat del ‘Tot es mou’ de TV3?

Helena Garcia Melero i Pilar Rahola al plató de 'Tot es mou'

El nou decorat costa 87.725 euros, IVA inclòs, segons el contracte que la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals (CCMA) ha fet públic aquest mes de juliol. La CCMA, segons assenyala el document, “té prevista la continuïtat del programa Tot es mou durant la temporada 2022-2023, però donant-li una nova imatge”, una renovació que inclou la construcció d’un nou decorat per valor de gairebé 90.000 euros.

La Corporació va publicar l’anunci de licitació per un import màxim de 90.750 euros (IVA inclòs) i el contracte ha estat adjudicat a la societat mercantil Metric3 Escenografia SL, que farà l’encàrrec per 3.000 euros menys del que contemplava la licitació. Segons les clàusules, l’import de la construcció del nou decorat és de 81.675 euros, alhora que s’hauran de reservar 6.050 euros per a possibles modificacions contractuals motivades per despeses variables que no hagin pogut ser contemplades prèviament”.

La renovació de la imatge del programa forma part de la nova estratègia de TV3 de cara a la temporada vinent, un pla que inclourà l’intercanvi de les franges horàries del Planta Baixa i del Tot es mou, dos dels seus programes estrella. Caldrà veure si aquests canvis -que pretenen sorprendre els espectadors- mantenen Pilar Rahola com a tertuliana la temporada vinent o si, contràriament, atorguen la seva cadira a un perfil menys polèmic.

(Visited 370 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari