Junts pressiona ERC pel front comú a Madrid

Josep Rius esgrimeix el resultat de les eleccions andaluses per desacreditar el suport republicà al PSOE

Josep Rius

Junts per Catalunya ha reprès aquest dilluns la pressió sobre ERC per formar un front comú independentista a Madrid. Esgrimint els resultats de les eleccions andaluses, els pitjors del PSOE en aquest territori, el portaveu de Junts, Josep Rius, ha dit que es tracta d’una “segona oportunitat” i ha reclamat a ERC que no faci servir Vox com a “excusa” per donar suport al govern de Pedro Sánchez “a canvi de res”.

Rius ha argumentat que la por a Vox “ja no mobilitza les esquerres” i que el fet de donar estabilitat al govern de Sánchez no impedeix que “la dreta continuï pujant”, després que el PP obtingués una victòria per majoria absoluta a Andalusia. El portaveu juntista ha indicat que ara “l’amenaça” d’un govern del PP a Madrid “és més real”.

Junts, a través del seu portaveu, també ha carregat contra la taula de diàleg, dient que no pot ser “silenciadora”, i ha anunciat la presentació d’una moció al Parlament de Catalunya perquè no s’aprovin els pressupostos generals de l’Estat si el govern d’Espanya no executa les inversions compromeses a Catalunya.

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides

 

Desactiva tu adbloker en nuestra web para disfrutar el contenido

  1. Pulsa el icono del adblocker
  2. Selecciona “No actuar en páginas de este sitio web” (o similar). También puedes pulsar el botón “Activado para este sitio” o “Pausar adblocker”.
  3. Pulsa el botón refrescar de tu navegador para ver el contenido completo.