Els Bombers confien en estabilitzar avui el foc d’Artesa de Segre

L'incendi, que continua actiu, ha afectat més de 2.700 hectàrees de vegetació

Imatge aèria de l'incendi a Baldomar, Artesa de Segre (la Noguera)

Foto: @agentsruralscat

El conseller d’Interior, Joan Ignasi Elena, ha explicat que els Bombers de la Generalitat confien en poder donar per estabilitzat l’incendi de Baldomar, a Artesa de Segre (la Noguera) durant aquest dilluns. El foc, que va originar-se dimecres, continua actiu i ja ha cremat més de 2.700 hectàrees segons les dades provisionals d’Agents Rurals.

En declaracions a RAC1, Elena ha assenyalat que els efectius estan “treballant moltíssim”, però que les valoracions s’han de fer “amb molta cautela”. Segons han informat els Bombers, l’incendi fa 36 hores que no creix i es manté dins de l’eix de confinament predefinit pel cos. Actualment, treballen en la zona 75 dotacions terrestres i tres mitjans aeris.

De les 2.702,67 hectàrees afectades, 2.560,19 corresponen a vegetació forestal, 142,22 a vegetació agrícola i o,26 a vegetació urbana. A més, 2.222,29 hectàrees es troben dins de l’Espai Natural de la Serra del Montsec.

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides

 

Desactiva tu adbloker en nuestra web para disfrutar el contenido

  1. Pulsa el icono del adblocker
  2. Selecciona “No actuar en páginas de este sitio web” (o similar). También puedes pulsar el botón “Activado para este sitio” o “Pausar adblocker”.
  3. Pulsa el botón refrescar de tu navegador para ver el contenido completo.