Els Bombers confien en estabilitzar avui el foc d’Artesa de Segre

L'incendi, que continua actiu, ha afectat més de 2.700 hectàrees de vegetació

Imatge aèria de l'incendi a Baldomar, Artesa de Segre (la Noguera)

Foto: @agentsruralscat

El conseller d’Interior, Joan Ignasi Elena, ha explicat que els Bombers de la Generalitat confien en poder donar per estabilitzat l’incendi de Baldomar, a Artesa de Segre (la Noguera) durant aquest dilluns. El foc, que va originar-se dimecres, continua actiu i ja ha cremat més de 2.700 hectàrees segons les dades provisionals d’Agents Rurals.

En declaracions a RAC1, Elena ha assenyalat que els efectius estan “treballant moltíssim”, però que les valoracions s’han de fer “amb molta cautela”. Segons han informat els Bombers, l’incendi fa 36 hores que no creix i es manté dins de l’eix de confinament predefinit pel cos. Actualment, treballen en la zona 75 dotacions terrestres i tres mitjans aeris.

De les 2.702,67 hectàrees afectades, 2.560,19 corresponen a vegetació forestal, 142,22 a vegetació agrícola i o,26 a vegetació urbana. A més, 2.222,29 hectàrees es troben dins de l’Espai Natural de la Serra del Montsec.

(Visited 49 times, 1 visits today)
Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Feu un comentari