Accionistes de CaixaBank participen en una jornada de voluntariat en la Fundació A La Par

Membres del Comitè Consultiu d’accionistes de CaixaBank han participat en una jornada de voluntariat en la Fundació A La Par, creada fa més de 70 anys i que treballa per garantir els drets i la participació de les persones amb discapacitat intel·lectual en la societat.

Els integrants d’aquest òrgan han conegut la tasca que desenvolupa la Fundació A La Par i han compartit el dia amb els joves del centre ocupacional de Madrid, on reben formació que els ajudarà en la seva inserció en el mercat laboral.

En aquesta jornada, hi han participat els membres del Comitè Consultiu Àngel Canals, Josep Casalprim, Lluís Miquel i Xavier Martínez Motos, representants de Catalunya; Eduardo Chacón, d’Extremadura, i Ana Guzmán, procedent del País Basc.

Els accionistes de CaixaBank van ser rebuts per Jaime Peidró, director comercial de la Fundació, qui va pronunciar un discurs introductori sobre les iniciatives que duen a terme des de la seva organització per sensibilitzar i conscienciar sobre la discapacitat intel·lectual. 

Posteriorment, van participar en diversos tallers amb els joves del centre amb la finalitat de conèixer i compartir el ritme de treball del dia a dia dels usuaris de la Fundació A La Par.

A través de la participació en els tallers, els membres del Comitè Consultiu han conegut la dimensió social de CaixaBank i com aquesta forma part del seu ADN. A través d’aquesta jornada, organitzada per l’Associació de Voluntaris de CaixaBank, han pogut contribuir a la filosofia de l’entitat, que ha conreat des dels seus inicis i que seguirà marcant el seu pas en el futur.

Comitè Consultiu d’accionistes

CaixaBank va ser la primera entitat financera de l’IBEX 35 a comptar amb un Comitè Consultiu d’accionistes, que té com a objectiu proposar, fomentar i valorar accions i canals de comunicació per millorar el diàleg entre l’entitat i els seus accionistes.

Està format per membres representatius de la base accionarial i, segons estableix la normativa del Comitè, la permanència màxima és de tres anys, per la qual cosa anualment es renova una part.

Els nous integrants són seleccionats a partir de les candidatures rebudes en l’‘Espai de l’accionista’ del web corporatiu (www.CaixaBank.com) i intenten reflectir la composició de la base accionarial. Cada integrant del Comitè ha de posseir un mínim de 1.000 accions durant tota la seva participació.

Compromesos amb la societat

El nou Pla Estratègic de l’entitat manté el compromís de CaixaBank amb la societat, amb un model de banca únic, amb l’objectiu d’oferir el millor servei a cada perfil de client per aportar solucions en tots els àmbits, promoure la inclusió financera i liderar l’impacte social positiu.

CaixaBank és una entitat amb una vocació profundament social. L’entitat, referent en sostenibilitat, manté una actitud de servei cap als seus clients i tota la societat en general. L’impuls d’iniciatives d’acció social i el foment del voluntariat són una forma de contribuir a donar resposta als reptes que demanda la societat, al mateix temps que, a través de l’activitat financera, l’entitat ofereix serveis i solucions per a tota mena de persones.

L’actuació responsable de CaixaBank ha estat reconeguda pels principals organismes internacionals. El Dow Jones Sustainability Index la situa entre els millors bancs mundials en termes de sostenibilitat. L’organització internacional CDP, per la seva banda, la inclou com a empresa líder contra el canvi climàtic.

(Visited 37 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari