Giró denunciarà a Alícia Sánchez-Camacho per demanar a Villarejo que l’investigués

El conseller d'Economia i Hisenda de la Generalitat ha criticat “l'espionatge per idees polítiques i la persecució pel pensament” a Espanya

Jaume Giró, conseller d'Economia i Hisenda (Junts per Catalunya)
Jaume Giró, conseller d'Economia i Hisenda (Junts per Catalunya).

El conseller d’Economia i Hisenda de la Generalitat, Jaume Giró, denunciarà davant la Fiscalia la suposada petició de la ex-líder del PP català i senadora Alícia Sánchez-Camacho a l’ex-comissari José Manuel Villarejo per investigar al llavors director de la Fundació La Caixa.

Ha assegurat que no està sorprès pel que ha succeït als últims anys. “Una persona amb un càrrec polític representant a la dreta espanyola va encarregar a un comissari en actiu que investigués a una persona només per les seves idees i pensaments. Això vol dir que l’espionatge per idees polítiques i la persecució pel pensament ve des de fa més de deu anys a aquest Estat demofòbic que estem patint”, ha assenyalat a la inauguració de la nova planta de Gourmet Natural Foods i Embotits Sarquella de Cornellà del Terri (Girona).

El conseller ha reaccionat a la notícia després de conèixer a través de ‘El Món’ que Sánchez-Camacho havia proposat a Villarejo investigar a l’expresident del Govern català Artur Mas, a l’ex-líder d’Unió Josep Antoni Duran i Lleida i a l’actual conseller quan era director de la Fundació La Caixa, entre altres. “M’agradaria que la Fiscalia entengués que hem de prendre mesures en un cas com aquest i que, de la mateixa manera que s’actua davant altres casos, que s’actuï també en un cas on es vulneren drets fonamentals i hi ha intervenció de les comunicacions sense una ordre judicial”, ha sentenciat.

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides