Investiguen l’alcalde de Naut Aran per aixecar la faldilla a una dona

Els Mossos han obert diligències a César Ruiz-Canela Nieto (CDA-PNA) per presumptes vexacions

Moment en què l'alcalde de Naut Aran, César Ruiz-Canela Nieto, aixeca la faldilla a una dona

Els Mossos d’Esquadra investiguen l’alcalde de Naut Aran (Vall d’Aran), César Ruiz-Canela Nieto, per haver vexat, presumptament, una dona en una discoteca de Vielha la matinada de divendres a dissabte. La víctima va denunciar el batlle per haver-li aixecat la faldilla quan estava ballant en club d’oci nocturn, tal com es pot veure en un vídeo dels fets que ha circulat per les xarxes socials.

En les imatges, s’aprecia com Ruiz-Canela s’apropa a la dona i, seguidament, li agafa la faldilla i se l’estira cap amunt. Ella es mostra visiblement enfadada i li retreu l’acció a l’alcalde, que immediatament s’allunya de la zona. Arran de la presentació de la denúncia, els Mossos han obert diligències.

Ruiz-Canela pertany al partit Convergència Democràtica Aranesa‑Partit Nacionalista Aranès (CDA-PNA) i, segons ha publicat el Segre, l’alcalde no té previst fer declaracions sobre el cas fins que se celebri el corresponent judici o bé s’arxivi la causa.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Yolanda Aventin (@yuyuyeta)

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides

 

Desactiva tu adbloker en nuestra web para disfrutar el contenido

  1. Pulsa el icono del adblocker
  2. Selecciona “No actuar en páginas de este sitio web” (o similar). También puedes pulsar el botón “Activado para este sitio” o “Pausar adblocker”.
  3. Pulsa el botón refrescar de tu navegador para ver el contenido completo.