El PSC tanca files amb Collboni com a candidat a l’alcaldia de Barcelona

Ho fa després que s'hagi publicat que el PSOE apostaria pel ministre Miquel Iceta com a alcaldable

La viceprimera secretària del PSC Alícia Romero ha garantit aquest dilluns que l’actual primer tinent d’alcalde de Barcelona, Jaume Collboni, serà el candidat a l’Alcaldia de la capital catalana a les eleccions municipals de l’any que ve: “Al PSC no hi ha bretxes ni hi ha dubtes, i estem amb tot el suport a Jaume Collboni”.

“Ho hem dit moltes vegades i no ens cansarem de dir-ho: Jaume Collboni és el nostre candidat”, ha conclòs Romero preguntada en roda de premsa després que El Periódico hagi publicat que el PSOE estudia opcions per a les municipals, com que el ministre de Cultura i Esport i exprimer secretari del PSC, Miquel Iceta, sigui alcaldable a Barcelona.

Sobre si existeix aquesta intenció des del PSOE, Romero ha convidat a preguntar-ho al partit: “No sé quina és la intenció del PSOE, nosaltres som el PSC, i som un partit independent”, que serà qui prengui les decisions sobre els candidats dels municipis catalans, ha recalcat.

Així, “tothom pot fer les reflexions que consideri oportunes, però els candidats del PSC als municipis catalans els decideix el PSC”, i ha remarcat que la candidatura de Collboni compta amb el suport del primer secretari dels socialistes catalans, Salvador Illa.

El mateix Collboni no creu que hi hagi cap altre candidat que li disputi la posició, tot i que diu que no tindria cap problema per anar a primàries si escau. De tota manera, ho veu improbable perquè “hi ha un gran consens a apuntalar els actuals governants”.

(Visited 43 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari