Borràs aposta per sotmetre a la militància de Junts el pacte de govern amb ERC

L'exconseller Jordi Turull proposa fer una "avaluació" del pacte amb el PSC en la Diputació de Barcelona

La presidenta del Parlament, Laura Borràs

La presidenta del Parlament i candidata a presidir Junts per Catalunya (JxCat), Laura Borràs, ha posat sobre la taula la possibilitat que la nova direcció del partit consulti a la militància si es manté o no el pacte de govern amb ERC. En una entrevista a Catalunya Ràdio, la presidenta de la Cambra catalana ha defensat que cal fer una auditoria “seriosa” i “amb dades” per contrastar el que es va acordar fa un any i “on som”.

Borràs ha manifestat que totes les decisions “fonamentals” s’han de consultar amb la militància i ha assegurat que el que es decideixi “sempre és vinculant”. En aquest sentit, la candidata a la presidència de Junts ha recordat que la militància també va avalar l’acord de coalició amb ERC. Pel que fa al pacte de Junts amb el PSC a la Diputació de Barcelona, Borràs ha manifestat que ella no l’hauria fet mai.

Per la seva banda, l’exconseller Jordi Turull, candidat a la secretaria general de Junts, ha apostat perquè el partit faci una “avaluació” d’aquest pacte en la Diputació i el posi també en mans de la militància. En declaracions a TV3, Turull ha apostat per parlar “amb tots els interessats” i, a partir d’aquí, “prendre una decisió”.

(Visited 84 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari